27 april 2024 – Koningsdag expositie

De Protestantse Gemeente in Moordrecht, een juweel in Zuid-Holland, heeft een rijke traditie van kunst en cultuur verweven met haar historische dorpskerk.

Elk jaar, in de sfeer van nationale trots op Koningsdag, transformeert deze heilige plaats in een bruisend kunstpodium. Geïnspireerd door een jaarlijks wisselend thema, zal op 27 april 2024 de 12e editie van deze expositie plaatsvinden.

Impressie

Wat kun je verwachten

Deze culturele bijeenkomst is een ode aan de creativiteit en gemeenschapszin van de regio Zuidplas.
Een divers gezelschap van ongeveer twintig kunstenaars, zowel doorgewinterde professionals als bevlogen amateurs, komt samen in dit artistieke proces. Gedurende het jaar delen zij hun visies, stimuleren elkaar's creativiteit en weven een netwerk van artistieke dialoog.
Het resultaat is een indrukwekkende collectie van circa 40 kunstwerken, die niet alleen individuele expressie tonen, maar ook een gezamenlijke passie voor kunst en gemeenschapsgevoel. Elk stuk vertelt een eigen verhaal, allen verenigd onder het thema 'Samen Bouwen', tentoongesteld in de historische ambiance van de dorpskerk, waar elke kunstliefhebber welkom is om te verkennen, te reflecteren en te bewonderen.

Workshop boeken

Start een whatsapp met Teuneke