Dikke dames

Duik in de vrolijke en kleurrijke wereld van "Dikke Dames Schilderen" bij Atelier Teuneke, waar de charme van ronde vormen en levendige taferelen centraal staat.

Deze workshop nodigt je uit om de alledaagse zorgen even opzij te zetten en je onder te dompelen in een ambiance van vreugde en spontaniteit. Het schilderen van ‘Dikke Dames’ is meer dan alleen het vastleggen van vormen op canvas; het is een viering van levenslust, expressie en kleur.

3 uur
60,- p.p.

Impressie

Wat kun je verwachten?

Bij aankomst in het atelier word je verwelkomd in een inspirerende omgeving, die bruist van positieve energie en creativiteit.
Hier krijg je de kans om met heldere kleuren en uitbundige thema's te werken, die de kenmerkende vrolijke stijl van 'Dikke Dames' kunstwerken weerspiegelen. Of je nu een beginner bent of al meer ervaring hebt met schilderen, deze workshop biedt een stapsgewijze begeleiding, waardoor iedereen een prachtig kunstwerk kan creƫren.
Door deel te nemen aan deze workshop, ontdek je niet alleen de vreugde van het schilderen, maar vier je ook de schoonheid van diversiteit en de vrijheid van expressie. Het is een unieke ervaring die je meeneemt op een creatieve reis, resulterend in een kunstwerk dat zowel je geest als je ruimte zal opfleuren.

Veelgestelde vragen

Moet ik ervaren zijn in schilderen om deel te nemen aan de 'Dikke Dames Schilderen' workshop?

Nee, helemaal niet! De workshop is geschikt voor deelnemers van alle niveaus. We begeleiden je door het hele proces, zodat je met plezier je eigen 'Dikke Dames' schilderij kunt maken.

Wat moet ik meenemen naar de workshop?

Alles wat je nodig hebt voor de workshop wordt door Atelier Teuneke verstrekt. Je hoeft alleen je enthousiasme en creativiteit mee te brengen!

Kan ik mijn eigen ontwerp voor een 'Dikke Dames' schilderij meenemen?

Absoluut! We moedigen persoonlijke creativiteit aan, dus als je een eigen ontwerp of idee hebt, breng het mee en we helpen je om het tot leven te brengen op het canvas.

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop duurt meestal 3 uur, wat genoeg tijd is om te ontspannen, te leren, en natuurlijk je eigen 'Dikke Dames' kunstwerk te voltooien.

Workshop boeken

Start een whatsapp met Teuneke