Expositie ruimte huren

Ontdek de kans om je artistieke expressie een podium te geven in de expositieruimte van Galerie Teuneke.

Een creatieve oase beschikbaar voor lokale kunstenaars. Of je nu een ervaren beroepskunstenaar bent, deel uitmaakt van een kunstenaarsvereniging, of een gepassioneerde amateur uit Zuidplas en omgeving, deze ruimte biedt je het canvas voor jouw kunstzinnige ambities.

Wat kun je verwachten

Galerie Teuneke, onder de bezielende leiding van Teuneke en Roy Beusink, opent haar deuren voor verhuur vanaf twee weken

Waarbij je de vrijheid krijgt om de ruimte naar eigen inzicht en behoefte te gebruiken. Profiteer van de online zichtbaarheid met toegang tot onze website voor promotie en geniet van de synergie met Atelier Teuneke, een broeinest van creatieve workshops.

Bij het huren van de expositieruimte ligt de organisatie van publiciteit, inrichting en eventuele openingen in jouw bekwame handen. Je bent de curator van je eigen show, waarbij je zelf zorgt voor het ontvangst van gasten en het regelen van versnaperingen, met toegang tot de bar/keuken. En een extra zoetigheidje: verkopen van je kunst gaan geheel commissievrij.

Mocht je ondersteuning nodig hebben, staan Teuneke en Roy klaar om hun expertise in te zetten voor jouw expositie. Ze fungeren als jouw gidsen in alle aspecten van de verhuur, van planning tot praktische vragen. Laat je niet ontmoedigen; de wereld van Galerie Teuneke is een waar kunstenaars en creatievelingen floreren. Voel je vrij om binnen te wandelen of een factsheet op te vragen voor alle informatie die je hart begeert.

Exposite ruimte huren

Start een whatsapp met Teuneke