Groot schilderij

Stap binnen in de grootse wereld van kunst bij Atelier Teuneke's workshop "Groot Schilderij", waar de canvas uitnodigend groot is en de mogelijkheden eindeloos.

In deze unieke workshop worden deelnemers uitgedaagd om hun visie op een grootschalig doek te realiseren, waarbij de grootte van het canvas een nieuwe dimensie toevoegt aan hun artistieke expressie.

3
60,-

Impressie

Wat kun je verwachten?

In "Groot Schilderij" moedigt Atelier Teuneke kunstenaars aan om buiten de kaders te denken en te schilderen, letterlijk en figuurlijk.
De deelnemers zullen ontdekken hoe grotere doeken vragen om grotere gebaren, moedigere keuzes en soms zelfs fysieke interactie met het kunstwerk. Dit is een kans om op te gaan in het creatieve proces, om een dialoog aan te gaan met je kunst op een schaal die even indrukwekkend als inspirerend is.
Deze workshop biedt niet alleen de mogelijkheid om te werken op een schaal die de meeste kunstenaars niet vaak ervaren, maar opent ook de deur naar een nieuwe manier van denken over kunst en creativiteit. Laat je inspireren door de grootte en laat je kunst groter dan het leven zelf worden bij Atelier Teuneke.

Veelgestelde vragen

Moet ik ervaring hebben met het schilderen op grote doeken om deel te nemen aan deze workshop?

Absoluut niet! Onze workshop "Groot Schilderij" is ontworpen voor alle niveaus van ervaring. We bieden begeleiding en technieken die specifiek gericht zijn op het werken met grote doeken.

Wat voor soort materialen zal ik gebruiken in de workshop?

We voorzien alle benodigde materialen, inclusief grote doeken, een verscheidenheid aan penselen, en hoogwaardige acryl- of olieverf. Je wordt aangemoedigd om te experimenteren met verschillende materialen en technieken.

Kan ik mijn eigen idee├źn meebrengen naar de workshop?

Zeker! We stimuleren creativiteit en individualiteit. Onze begeleiders helpen je om je visie op het grote doek te realiseren.

Hoe neem ik mijn schilderij mee naar huis?

Gezien de grootte van het schilderij adviseren we je om vervoer van tevoren te plannen. Als je hulp nodig hebt met transport, laat het ons weten en we kijken hoe we kunnen assisteren.

Workshop boeken

Start een whatsapp met Teuneke