Kinderfeestjes

Stap binnen in de wereld van kleur en creativiteit bij Atelier Teuneke, waar het schilderen tijdens een kinderfeestje een onvergetelijke ervaring wordt.

Elk kind vindt het heerlijk om zich te uiten op een eigen doek, ondersteund door de professionele begeleiding die hen stap voor stap door het proces van het opbouwen van een schilderij leidt.

Bij Atelier Teuneke ontvouwt zich een pallet aan mogelijkheden: van het verkennen van de onderwaterwereld met behulp van sjablonen tot het creëren van abstracte kunst met plaktape of het laten stromen van de vrije vorm. We duiken in de wereld van acrylverf, een medium rijk aan pigment en perfect voor jonge kunstenaars, die slechts een vleugje nodig hebben om hun canvas tot leven te brengen.

1,5 tot 3 uur
Vanaf 15,- per kind

Impressie

Wat kun je verwachten?

Met een schortje voor transformeert elk kind in een kleine kunstenaar, klaar om een uniek meesterwerk te creëren dat met trots mee naar huis genomen kan worden.
Dit feestelijke avontuur is op maat gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar, met flexibele tijden aangepast aan de leeftijdsgroep. Voor de jongsten volstaat een anderhalf uur, terwijl kinderen vanaf 9 jaar zich twee uur lang kunnen verdiepen in hun creatieve expressie.
Voor slechts 15,- euro per kind biedt Atelier Teuneke een canvas van 30x30 cm of 40x40 cm, waarop in 1,5 tot 2 uur tijd een persoonlijk kunstwerk tot stand komt. Een kinderfeestje bij Atelier Teuneke is niet alleen een feest van verf en kleur, maar ook een herinnering die kinderen voor altijd bijblijft.

Veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd is de schilderworkshop geschikt voor kinderen?

Onze schilderworkshop is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. We passen de activiteiten en de moeilijkheidsgraad aan op basis van de leeftijdsgroep om ervoor te zorgen dat alle kinderen een plezierige en creatieve ervaring hebben.

Welke thema's kunnen de kinderen kiezen voor hun schilderij?

Kinderen kunnen kiezen uit verschillende thema's zoals onderwaterwereld, abstracte kunst met plaktape, of ze kunnen hun eigen vrije vorm creëren. We bieden sjablonen en begeleiding om hun creatieve ideeën te ondersteunen.

Wat is inbegrepen in de prijs van de workshop?

De prijs per kind omvat alle benodigde materialen, zoals een doek van 30x30 cm of 40x40 cm, acrylverf, gebruik van schorten en professionele begeleiding.

Mogen ouders aanwezig zijn tijdens de workshop?

Ouders zijn welkom om te blijven en te kijken hoe de kinderen hun creativiteit de vrije loop laten. We moedigen echter aan om de kinderen zelfstandig te laten werken om hun zelfvertrouwen en creatieve expressie te bevorderen.

Wat gebeurt er als een kind zijn of haar kunstwerk niet af krijgt binnen de gestelde tijd?

We zorgen ervoor dat elke workshop een gestructureerd proces volgt, zodat alle kinderen met een voltooid kunstwerk naar huis kunnen gaan. Mocht een kind meer tijd nodig hebben, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Workshop boeken

Start een whatsapp met Teuneke