Over ons

Verscholen in het hart van het industrieterrein van Moordrecht, waar het bruist van de creativiteit, ligt Atelier & Gallery Teuneke.

Een bijzondere plek, een creatieve haven, waar moeder Teuneke en zoon Roy hun passie voor kunst en ambacht delen met inwoners van de gemeente Zuidplas en omstreken. Hier bloeit een oase van kleur en verbeelding.

Hier kun je je creatieve geest de vrije loop laten, een kunstwerk maken in het Atelier, of simpelweg genieten van de prachtige exposities in de Gallery.

Atelier & Gallery Teuneke is meer dan een plek; het is een ervaring, een feestje van creativiteit en verbinding, waar iedereen even zijn zorgen kan vergeten en zich kan onderdompelen in de magie die ‘kunst’ heet.

Wat kun je verwachten?

Atelier & Gallery Teuneke vormt een toevluchtsoord waar de alledaagse realiteit plaatsmaakt voor de grenzeloze werelden van de verbeelding.

Het is een plek waar de kunstenaar in ieder van ons wordt uitgenodigd om naar voren te treden, gesteund door de inspirerende begeleiding en warme aanmoediging van Teuneke en Roy. Het atelier dient als een kloppend hart van creatieve exploratie, waar workshops en projecten niet alleen vaardigheden ontwikkelen, maar ook dialogen openen, ideeën laten botsen en nieuwe visies laten ontstaan.

De gallery daarentegen is een serene tentoonstellingsruimte waar de vruchten van deze creatieve inspanningen worden gedeeld met de gemeenschap. Het is een podium waarop lokale kunstenaars hun werken presenteren, van sprankelende schilderijen tot intrigerende beelden. Bezoekers van Gallery Teuneke worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze culturele dialoog, om kunst niet alleen te observeren maar ook te ervaren, te bevragen en te interpreteren. In de wisselwerking tussen kunstenaar en beschouwer ontstaat een levendige uitwisseling van ideeën, emoties en inzichten, die de essentie vormt van de ervaring bij Teuneke.