18 t/m 20 mei – Pinkst’Art

Sinds de dageraad van 1999, verrijkt Pinkst’Art jaarlijks het culturele landschap van Zuidplas

Een kunstmanifestatie die zijn gelijke niet kent, steeds samenvallend met het vibrerende Pinksterweekend. In 2024 ontvouwt Pinkst’Art zich wederom als een schatkaart van artistieke ontdekkingen in het hart van het Pinksterweekend. Dit festival, inmiddels een iconische gebeurtenis voor iedere kunstliefhebber in Zuidplas, nodigt uit tot een verkenningstocht langs Zevenhuizen, Moerkapelle, Oud Verlaat, Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht.

Impressie

Wat kun je verwachten?

Bij Atelier Teuneke, een van de sprankelende locaties op deze artistieke reis, wacht een rijke verscheidenheid aan kunstwerken op ontdekking.
Bezoekers zullen worden getrakteerd op een fascinerende collectie van schilderijen, keramiek en houtsnijkunst, allemaal voortgebracht door de talentvolle handen van lokale kunstenaars. Wij nodigen je uit om deel te nemen aan deze artistieke odyssee door Zuidplas, waarbij Atelier Teuneke niet alleen dient als een etappe op jouw reis, maar ook als een viering van creativiteit en gemeenschapsgeest. Ontdek, ervaar en vier de kunst samen met ons tijdens Pinkst’Art 2024.
Dit jaar zijn er tijdens Pinkst’Art 11 expositielocaties te bezoeken waar ruim 40 amateur-en professionele kunstenaars hun werken vertonen. Totaal worden meer dan 150 kunstwerken ten toon gesteld. De locaties zijn in elk dorp van de gemeente Zuidplas te vinden. Hieronder kun je de adressen van de 11 locaties vinden en werken van exposerende kunstenaars. Iedereen wordt uitgenodigd om tijdens het Pinksterweekend langs de verschillende locaties te gaan te genieten en wellicht kunst te kopen. De locaties zijn: Moerkapelle: Atelier Artistique Moordrecht: Atelier Teuneke, Mevrouw Boon Zevenhuizen: de Koeienstal Nieuwerkerk a/d IJssel: Muziekschool Moz-Art, Open Atelier, de Steenovens, de Ringvaartkerk, Laila Bakker, Irma Holt, Kunst en Techniek aan de Dijk.

Workshop boeken

Start een whatsapp met Teuneke