Roy Beusink

Roy Beusink, mede-eigenaar van Atelier & Gallery Teuneke, is een kunstenaar wiens creatieve pad onlosmakelijk verbonden is met een familiale liefde voor kunst.

In het atelier, een broedplaats van creativiteit en expressie, speelt Roy een centrale rol, waar hij niet alleen zijn eigen artistieke visie ontwikkelt, maar ook zijn passie deelt door een verscheidenheid aan workshops te begeleiden, waaronder creatieve kinderfeestjes en innovatieve “kunst met spuitfles” sessies voor Stichting Brains.

Impressie

Wat inspireert Roy?

Zijn medium van voorkeur, spray paint en zeer vloeibare acryl, weerspiegelt een dynamische en vloeiende stijl, waarin hij schilderijen op canvas tot leven brengt.
Roy's artistieke reis nam een serieuze wending in 2023, toen hij de kunst van het molendoeken schilderen omarmde voor molen Windlust in Nieuwerkerk aan den IJssel, een ervaring die zijn toewijding aan zijn kunst verder verdiepte.
Hoewel Roy zichzelf momenteel als een hobbyschilder beschouwt, koestert hij ambitieuze plannen om zich te ontwikkelen tot een professioneel kunstenaar. Zijn inspiratie put hij uit de levendige werelden van street art, graffiti en cartoonart, elementen die zijn werk een onmiskenbaar eigentijds en energiek karakter geven. Met een open hart voor groei en evolutie in zijn kunstenaarschap, staat Roy Beusink aan het begin van een veelbelovende artistieke reis, gedreven door passie en de drang om zijn visie met de wereld te delen.

Exposite ruimte huren

Start een whatsapp met Teuneke