Teuneke Beusink

In de artistieke oase van Atelier & Gallery Teuneke, deelt Teuneke Beusink, samen met haar zoon Roy, niet alleen haar kunstzinnige visie maar ook haar rijke ervaring door een scala aan workshops te begeleiden.

Van de vreugdevolle creativiteit van kinderfeestjes tot de innovatieve technieken van “kunst met spuitfles,” Teuneke’s begeleiding is een bron van inspiratie voor velen.

Teuneke’s eigen artistieke reis begon met de delicate schoonheid van aquarellen, een medium dat geen ruimte biedt voor aarzeling. De onverbiddelijke natuur van aquarel leidde haar echter naar de veelzijdige wereld van acrylverf, waar ze ontdekte dat de mogelijkheden grenzeloos zijn. Haar werken variëren van realistisch tot abstract, waarbij ze speelt met materialen en mediums om haar verbeelding op het canvas tot leven te brengen.

Impressie

Wat inspireert Teuneke?

De ontdekking van "Dirty Pour Painting" of "acryl gieten" op YouTube opende een nieuw hoofdstuk in haar artistieke ontdekkingstocht.
Een methode vol verrassingen en onvoorziene schoonheid. Deze techniek, hoewel ogenschijnlijk eenvoudig, vereist vaardigheid en geduld, iets wat Teuneke heeft omarmd en meesterlijk heeft ontwikkeld door talloze uren van oefening. Haar enthousiasme voor deze techniek deelt ze graag door demonstraties en workshops, waar ze anderen uitnodigt om de magie van het gieten te ervaren.
Teuneke's deelname aan exposities en kunstrondes, zoals Pinkst’Art, stelt haar in staat haar passie met een breder publiek te delen, waarbij haar demonstraties van "Dirty Pour Painting" vaak leiden tot collectieve verwondering en inspiratie. Zo is Teuneke Beusink niet alleen een kunstenaar en mentor, maar ook een eeuwige student van de kunst, voortdurend evoluerend en haar liefde voor creativiteit delend met de gemeenschap van Atelier & Gallery Teuneke.

Exposite ruimte huren

Start een whatsapp met Teuneke