Pour painting

Stap binnen in de betoverende wereld van "Pour Painting" bij Atelier Teuneke, waar de grenzen van de traditionele kunst worden opgerekt en de vrije vorm van expressie koning is.

In deze workshop worden deelnemers uitgenodigd om hun innerlijke artiest te ontketenen, waarbij de acrylverf niet met penselen, maar door gieten, kantelen en draaien, zijn weg vindt over het canvas. Het is een dans van kleuren en vormen, een symfonie van toeval en controle, waarbij elke druppel verf bijdraagt aan een uniek meesterwerk.

3 uur
60,- p.p.

Impressie

Wat kun je verwachten?

In de workshop "Pour Painting" bij Atelier Teuneke kun je een duik nemen in een wereld waar de traditionele penselen plaatsmaken voor zwaartekracht en beweging.
Bij aankomst word je verwelkomd in een inspirerende omgeving, klaar om je mee te nemen op een artistieke reis. Verwacht een uitnodigende, ondersteunende sfeer waarin je wordt aangemoedigd om te experimenteren en je eigen unieke stijl te ontdekken. Je leert verschillende technieken van pour painting, zoals de flip cup, dirty pour, of swipe techniek, waarbij elke methode je in staat stelt om met de vloeibare verf te 'spelen' en fascinerende effecten te creëren.
De workshop is niet alleen een kans om nieuwe vaardigheden te leren; het is ook een moment om te ontspannen en te genieten van het creatieve proces. Terwijl je werkt aan je canvas, zul je zien hoe de acrylverf zich op onvoorspelbare wijzen mengt en uitbreidt, waardoor unieke patronen en ontwerpen ontstaan die de essentie van vloeibare kunst vangen. Deze ervaring is niet alleen bedoeld om een kunstwerk te creëren dat je mee naar huis kunt nemen, maar ook om een innerlijke creatieve vonk te ontsteken die je kijk op kunst en creatie kan transformeren. Bij Atelier Teuneke is het proces net zo belangrijk als het eindresultaat, waardoor iedere deelnemer, ongeacht zijn of haar ervaringsniveau, de workshop kan verlaten met zowel een tastbaar kunstwerk als een verrijkte kijk op artistieke expressie.

Veelgestelde vragen

Moet ik ervaring hebben met schilderen om deel te nemen aan de workshop Pour Painting?

Nee, onze Pour Painting workshop is ontworpen voor deelnemers van alle niveaus. Het draait allemaal om experimenteren en plezier hebben in het proces, dus ervaring is niet vereist.

Wat moet ik meenemen naar de workshop?

Breng gewoon jezelf en je enthousiasme mee! Wij voorzien alle materialen, inclusief verf, canvas en beschermende kleding. Als je specifieke kleuren of gereedschappen wilt gebruiken, voel je vrij om deze mee te nemen.

Kan ik mijn kunstwerk na de workshop mee naar huis nemen?

Absoluut! Hoewel het kunstwerk enige tijd nodig heeft om te drogen, kun je het na afloop van de workshop mee naar huis nemen. We bieden ook advies over hoe je je kunstwerk veilig kunt transporteren en verzorgen.

Is de Pour Painting workshop geschikt voor kinderen?

Onze workshop is gericht op volwassenen.

Workshop boeken

Start een whatsapp met Teuneke